فراخوان کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری
1400-06-06
فراخوان کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری

اهداف اصلی کنگره بین‌المللی "گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری" توسعه و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نوین و هم‌‌افزایی دانش تولیدکنندگان، پژوهشگران و صنعت‌گران حوزه مکانیزاسیون تولید و فرآوری گیاهان دارویی و انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه است.

این همایش با مشارکت انجمن گیاهان دارویی و مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) در 2 الی 4 اسفند 1400 برگزار خواهد شد. آشنایی و ارتباط بین استادان، پژوهش‌گران، صنعت‌گران، مدیران، کشاورزان پیشرو، تولیدکنندگان و کلیه علاقه‌‌مندان این حوزه، بررسی چالش‌‌های علمی، عملی و اجرایی مکانیزاسیون و کاربرد ماشین در فرآیند تولید و فرآوری گیاهان دارویی از دیگر اهداف این کنگره است.

کمیته علمی کنگره از تمامی استادان، دانشجویان و صنعت‌گران دعوت می‌‌نماید در این کنگره علمی- کاربردی شرکت کنند. کلیه پژوهش‌گران می‌توانند آخرین نتایج تحقیقات علمی و مرتبط با یکی از محورهای کنگره یا سایر زمینه‌‌های مرتبط را در قالب مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال نمایند.

به مقاله‌های پذیرفته شده در کنگره گواهی داده می‌شود. ارائه نهایی مقاله‌ها در زمان برگزاری کنگره خواهد بود.

محورهای اصلی کنگره عبارتند از:

- خاک‌ورزی، کاشت، داشت و برداشت

- پس از برداشت و فرآوری

- فناوری‌های نوین

- آموزش و کارآفرینی

- اقتصاد و تجارت گیاهان داروئی

آخرین مهلت ارسال مقاله  ‌5  دی 1400

اعلام نتایج داوری فراخوان پائیزه: 20 دی 1400

تاریخ برگزاری کنگره 2 الی 4 اسفند 1400 است.

محل برگزاری کنگره مرکز آموزش عالی امام خمینی است به نشانی: استان البرز، کرج، جاده محمدشهر، انتهای خیابان شهید همت.