اطلاعیه برگزاری کارگاههای آموزشی در کنگره گیاهان دارویی: مکانیزاسیون و فرآوری
1400-06-02
اطلاعیه برگزاری کارگاههای آموزشی در کنگره گیاهان دارویی: مکانیزاسیون و فرآوری

معرفی آخرین نتایج و دستاوردهای پژوهشی و کارآفرینی دربارۀ گیاهان دارویی با تاکید بر مکانیزاسیون و فرآوری مهم‌ترین هدف این کنگره با محورهای زیر است: خاک‌ورزی، کاشت، داشت و برداشت؛ پس از برداشت و فرآوری؛ اقتصاد و تجارت گیاهان دارویی؛ آموزش و کارآفرینی؛ و فناوری‌های نوین.

این کنگره فرصت مناسبی است برای صاحب‌نظران، کارشناسان، متخصصان و استادان دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی و نیز کارآفرینان و فناوران حوزه مکانیزاسیون و فرآوری گیاهان دارویی تا دستاوردهای علمی و فناورانۀ خود را به صورت انواع کارگاه‌های آموزشی ارائه کنند.

این کارگاه‌ها یک فرصت طلایی برای ایجاد تعامل سازنده بین تولیدکنندگان، واردکنندگان، فروشتدگان، و دیگر عوامل عرضۀ فناوری‌‌های تولید و فرآوری گیاهان دارویی، و نیز با سایر مخاطبان و مصرف‌کنندگان فناوری‌ها، و علاقمندان به دانش علمی و فنی مربوطه است.

بدیهی است که معرفی فناوری‌ها، تجربه‌ها و دانش تازه، نوآورانه، کاربردی، مفید، متناسب با نیازهای جاری کشور، و با تاکید بر مکانیزاسیون و فرآوری گیاهان دارویی شاخص اصلی در برگزاری این کارگاه‌ها خواهد بود.

مخاطبان این کارگاه‌ها  طیف گسترده کارشناسان، متخصصان، دانش‌پژوهان، تولیدکنندگان، کارآفرینان، کشاورزان پیشرو و همۀ کسانی است که در صدد ارتقای دانش علمی و فنی‌ خود دربارۀ گیاهان دارویی با تاکید ویژه بر مکانیزاسیون و فرآوری انواع گیاهان دارویی می‌باشند.

برای ارسال درخواست برگزاری کارگاه‌های آموزشی لازم است ابتدا در سایت کنگره (منوی "عضویت" در بالای سمت چپ سایت) ثبت نام کنید تا عضو سایت یا کاربر آن شوید. بدین‌ترتیب، نام کاربری و گذرواژه‌ای دربافت خواهید کرد که برای ارسال "درخواست برگزاری کارگاه آموزشی" و "پیگیری"‌های بعدی به آن نیاز دارید.

لطفا برای اطلاعات بیشتر دربارۀ نحوۀ ارسال درخواست و شرکت در کارگاههای آموزشی به بخش "پرسشهای متداول" در قسمت "اطلاعات کنگره" و بخشهای دیگر سایت مراجعه کنید.