نتایج داوری مقالات کنگره گیاهان دارویی در بخش‌های مختلف ارائه شفاهی، پوستر و غیره اعلام شد.
1400-11-21

کمیته علمی کنگره  گیاهان دارویی: مکانیزاسیون و فراوری طی اطلاعیۀ زیر، فهرست جداگانه نتایج داوری مقالات به‌صورت ارائه شفاهی، پوستر، درج در مجموعه مقالات و بخش دانش‌­آموزی را اعلام کرد:

با قدردانی از زحمات کلیه داوران گرامی، به پیوست نتایج داوری مقالات به‌صورت «ارائه شفاهی»، «پوستر»، «درج در مجموعه مقالات» و «دانش‌­آموزی»  اعلام شد که با کلیک روی هر پیوندها می‌توانید با اسامی نویسندگان و عنوان مقاله‌شان آشنا شوید.

ضمن عرض تبریک به همه نویسندگان ارجمندی که مقاله آنها مورد پذیرش اولیه قرار گرفته است به استحضار می‌رساند پذیرش نهایی، ارائه گواهی و چاپ مقالات در مجموعه مقالات کنگره منوط به «پرداخت هزینه» و «شرکت در کنگره (ارائه شفاهی مقالات و ارائه پوستر)» خواهد بود.

نحوه واریز وجه:

نویسندگان گرامی لطفا تا تاریخ 24 بهمن ماه 1400 نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام (واریز وجه به شماره حساب کنگره  8179486011  یا شماره کارت 3428-7245-3376-6104 به نام آقای مهرداد تیموری در نزد بانک ملت) اقدام فرمایند. در غیر این صورت مقاله آنها از لیست مقالات پذیرفته شده حذف خواهد شد. لطفا کد مقاله را روی رسید  قبض یاداشت و تصویر آن را به ایمیل کنگره یا شماره واتس آپ 09375221543 ارسال نمایید.

ضمناً با توجه به شرایط پیش آمده ناشی از شیوع مجدد بیماری کرونا و به‌منظور حفظ سلامت همه عزیزان و نیز امکان بهره‌مندی حداکثری علاقه‌مندان از این رویداد علمی، کنگره در موعد مقرر و به‌صورت «مجازی» برگزار می شود. برنامه‌ زمان‌بندی کنگره متعاقباً اعلام خواهد شد.

در صورت هر گونه سوالی با شماره موبایل یادشده یا شماره 09132496321 (آقای دکتر افضلی) تماس حاصل فرمایید.