کنگره بین‌المللی "گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری" برای توسعه و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نوین و هم‌‌افزایی دانش تولیدکنندگان، پژوهشگران و صنعت‌گران حوزه مکانیزاسیون تولید و فرآوری گیاهان دارویی و انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه می‌باشد.

این همایش با مشارکت انجمن گیاهان دارویی و مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) در 2 الی 4 اسفند 1400 برگزار خواهد شد. آشنایی و ارتباط استادان، پژوهش‌گران، صنعت‌گران، مدیران، کشاورزان پیشرو، تولیدکنندگان و کلیه علاقه‌‌مندان این حوزه، بررسی چالش‌‌های علمی، عملی و اجرایی مکانیزاسیون و کاربرد ماشین در فرآیند تولید و فرآوری گیاهان دارویی از دیگر اهداف این کنگره است.

لطفا برای اطلاعات بیشتر درباره همایش، موضوعات همایش، برگزارکنندگان، حامیان، شرایط حمایت از کنگره و دیگر اطلاعات مورد نیاز به بخش‌های مختلف سایت مراجعه شود.

فراخوان کنگره گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری

اهداف اصلی کنگره بین‌المللی "گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری" توسعه و افزایش ضریب نفوذ فناوری‌های نوین و هم‌‌افزایی دانش تولیدکنندگان، پژوهشگران و صنعت‌گران حوزه مکانیزاسیون تولید و فرآوری گیاهان دارویی و انتشار یافته‌‌های نو و بدیع در این زمینه است.

کمیته علمی کنگره از تمامی استادان، دانشجویان و صنعت‌گران دعوت می‌‌نماید در این کنگره علمی- کاربردی شرکت کنند. کلیه پژوهش‌گران می‌توانند آخرین نتایج تحقیقات علمی و مرتبط با یکی از محورهای کنگره یا سایر زمینه‌‌های مرتبط را در قالب مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال نمایند.

به مقاله‌های پذیرفته شده در کنگره گواهی داده می‌شود. ارائه نهایی مقاله‌ها در زمان برگزاری کنگره خواهد بود.

محورهای اصلی کنگره عبارتند از:

- خاک‌ورزی، کاشت، داشت و برداشت

- پس از برداشت و فرآوری

- فناوری‌های نوین

- آموزش و کارآفرینی

- اقتصاد و تجارت گیاهان داروئی

آخرین مهلت ارسال مقاله  ‌2 بهمن 1400

اعلام نتایج داوری فراخوان پائیزه: 17 بهمن 1400

تاریخ برگزاری کنگره 2 الی 4 اسفند 1400 است.

محل برگزاری کنگره مرکز آموزش عالی امام خمینی است به نشانی: استان البرز، کرج، جاده محمدشهر، انتهای خیابان شهید همت.

فراخوان حمایت از برگزاری کنگره

بسته‌های حمایتی متنوعی برای تقدیر و تشکر از حامیان کنگره در نظر گرفته شده است. لذا از تمامی سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، موسسات، افراد و نهادهای علاقمند به همکاری و حمایت مالی از کنگره دعوت بعمل می‌آید. بسته‌‌های حمایت مالی از کنگره به شرح زیر می‌باشد:

فراخوان حمایت از برگزاری کنگره

کنگره بین‌المللی "گیاهان دارویی؛ مکانیزاسیون و فرآوری" توسط اتحادیه انجمن‌های گیاهان دارویی و مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)، و با مشارکت علمی و حمایت مؤثر ارگان‌ها، سازمان‌‌ها و مجامع علمی و دانشگاهی کشور برگزار می‌شود. بسته‌های حمایتی متنوعی برای تقدیر و تشکر از حامیان کنگره در نظر گرفته شده است. لذا از تمامی سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، موسسات، افراد و نهادهای علاقمند به همکاری و حمایت مالی از کنگره دعوت بعمل می‌آید.

تاریخ برگزاری کنگره 2 الی 4 اسفند 1400 است.

بسته‌‌های حمایت مالی از کنگره به شرح زیر می‌باشد:

بسته الماسی

پخش کلیپ تبلیغاتی شرکت در حین برگزاری در سالن اصلی(هر روز در 2 نوبت)

40.000.000

سخنرانی مدیر شرکت یا سازمان در یکی از سالن‌های کنگره

درج لوگو و اطلاعات در وب‌سایت، سی‌دی  مقالات و بنرهای حاوی معرفی حامیان

اهدای لوح تقدیر به سازمان حامی

امکان قرارگرفتن کاتالوگ و هدیه‌های تبلیغاتی سازمان/ شرکت حامی در بستۀ اصلی همایش

امکان حضور رایگان حداکثر 7 نفر از مدیران و کارشناسان حامی در کنگره

بسته فوق طلایی

سخنرانی مدیر شرکت یا سازمان در یکی از سالن‌های کنگره

20.000.000

درج لوگو و اطلاعات در وب‌سایت، سی‌دی  مقالات و بنرهای حاوی معرفی حامیان

امکان حضور رایگان حداکثر 5 نفر از مدیران و کارشناسان حامی در کنگره

بسته طلایی

درج لوگو و اطلاعات در وب‌سایت و  سی‌دی مقالات و بنرهای حاوی معرفی حامیان

15.000.000

اهدای لوح تقدیر به سازمان حامی

امکان قرارگرفتن کاتالوگ و هدیه­‌های تبلیغاتی سازمان/ شرکت حامی در بستۀ اصلی همایش

امکان حضور رایگان حداکثر 3 نفر از مدیران و کارشناسان حامی در کنگره

بسته نقره‌ای

درج لوگو و اطلاعات در وب‌سایت و سی‌دی مقالات و بنرهای حاوی معرفی حامیان

10.000.000

امکان حضور رایگان حداکثر 2 نفر از مدیران و کارشناسان حامی در کنگره

بسته برنزی

درج لوگو و اطلاعات در وب‌سایت و سی‌دی  مقالات

5.000.000

امکان حضور رایگان حداکثر 1 نفر از مدیران و کارشناسان حامی در کنگره

اهدای لوح تقدیر به سازمان حامی

امکان قرارگرفتن کاتالوگ و هدیه‌­های تبلیغاتی سازمان/ شرکت حامی در بستۀ اصلی همایش

در صورت آمادگی برای انتخاب هر کدام از بسته‌های پیشنهادی، لطفاً با دبیرخانه کنگره تماس بگیرید.

نشانی دبیرخانه: استان البرز: کرج، کیلومتر 5 جاده محمدشهر، انتهای خیابان شهید همت، مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)

لطفا هزینه ثبت نام را به شماره حساب 8179486011 به نام مهرداد تیموری نزد بانک ملت واریز کنید.

همکاران ما در دبیرخانه همایش نیز راهنما و پاسخگوی پرسش‌های شما هستندد. اطلاعات تماس با دییرخانه و دیگر همکاران در بخش تماس با ما درج شده است.

پرسش‌های پرتکرار را نیز برای اطلاعات بیشتر ملاحظه کنید.